Kasvatustieteiden ja psykologian tiedekunta, Oulun yliopiston harjoittelukoulu

Oulun yliopisto on monitieteinen, kansainvälisesti toimiva tiedeyliopisto. Tuotamme uutta tietoa ja ratkaisuja kestävämmän tulevaisuuden rakentamiseksi sekä koulutamme osaajia muuttuvaan maailmaan. Tarjoamme sinulle työympäristön, jossa sinuun luotetaan ja jossa voit hyödyntää osaamistasi, kehittää itseäsi ja tehdä työtä, jolla on merkitystä. Meitä yliopistolaisia on noin 17 000. Tervetuloa joukkoomme muuttamaan maailmaa! 

Oulun normaalikoulu on Oulun yliopiston harjoittelukoulu. Koulussamme opiskelee noin 900 oppilasta perusasteella ja 250 opiskelijaa lukiossa. Lisäksi järjestämme perusopetukseen valmistavaa opetusta. Normaalikoulu toimii kolmessa eri toimipisteessä Oulussa. 

Harjoittelukoulun tehtävänä on antaa perusopetusta ja lukiokoulutusta, järjestää luokan- ja aineenopettajakoulutuksen pedagogisiin opintoihin kuuluvaa ohjattua opetusharjoittelua, osallistua opettajankoulutuksen kehittämiseen, sekä osallistua oppimista ja opettamista tukevaan tutkimus-, kokeilu- ja kehittämistoimintaan. Järjestämme myös täydennyskoulutusta ja koulutusvientiä. Lisäksi olemme yksi maailman Unesco-kouluista, joiden tavoitteena on muun muassa lisätä kulttuuritietoutta ja edistää suvaitsevaisuutta. 

Etsimme nyt Oulun normaalikoululle

Erityisluokanopettajaa

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen seuraavasti:

  • 1.8.2023 alkaen kokoaikainen tehtävä, Oulun yliopiston harjoittelukoulun yläkoulu

Työtehtävät

Yläkoulun erityisopetus ja vuosiluokkiin sitomattomien suunnitelmien mukaan opiskelevien oppilaiden opetus. Tehtävään voi sisältyä myös opetusharjoittelun ohjausta, muita opettajankoulutukseen ja sen kehittämiseen liittyviä tehtäviä sekä lukion erityisopetusta. 

Mitä tarjoamme?

  • Tuen asiantuntevalta ja innostuneelta tiimiltä, jossa pääset kehittymään ja jakamaan asiantuntemustasi.
  • Liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietuja (ePassi). Lue lisää muista työsuhde-eduistamme täältä. 
  • Ison organisaation tarjoamat kehitys- ja uramahdollisuudet. 
  • Merkityksellisen työn ja toimintakulttuurin, jossa sinulla on vapaus työn ja muun elämän yhteensovittamiseen. Lisätietoa työskentelystä Oulun yliopistossa

Tehtävän vaatimukset

Valittavalta henkilöltä edellytetään harjoittelukoulujen opettajakelpoisuutta (opetustoimen henkilöstön kelpoisuusasetuksen 986/1998 mukainen kelpoisuus sekä tämän lisäksi hyvä opetustaito ja kahden vuoden päätoiminen opettajakokemus opettajaksi valmistumisen jälkeen).

Tehtävään toivotaan hakijoita, joilla on osaamista ja kokemusta työskentelystä erityistä tukea tarvitsevien oppilaiden kanssa sekä joustava ja innovatiivinen työote. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää moniammatillista työskentelyä sekä vahvaa ammatillista sitoutumista. Tehtävässä arvostetaan erityisesti motivaatiota kehittä uusia, oppilaiden tukitarpeet huomioivia pedagogisia ratkaisuja yhteistyössä muiden opettajien kanssa. 

Tehtävän hoitamisessa edesauttavat hyvä organisointitaito ja hyvät vuorovaikutustaidot kaiken ikäisten kouluyhteisöön ja sen sidosryhmiin kuuluvien tahojen kanssa. Tehtävään valittavalta edellytetään hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Muu kielitaito luetaan eduksi. Ansioksi luetaan myös tieto- ja viestintätekniikan opetuskäytön taidot. 

Tehtävään valittavan henkilön on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Tehtävän palkkaus

Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja siihen sovelletaan 6 kuukauden koeaikaa. Tehtävän tehtäväkohtainen palkanosa määräytyy yliopistojen harjoittelukoulujen palkkausjärjestelmän tehtävien vaativuustason 5-6 perusteella. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen työstä suoriutumiseen perustuvaa palkanosaa enintään 50 % tehtäväkohtaisesta palkanosasta. 

Hakeminen

Olisiko tässä sinun paikkasi loistaa? Jätä hakemuksesi liitteineen sähköistä hakulomaketta käyttäen viimeistään 31.3.2023. Hakemukseen tulee liittää ansioluettelo (CV) sellaisine liitteineen joilla hakija haluaa osoittaa kelpoisuutensa ja ansionsa tehtävään sekä hakijan yhteystiedot. Tehtävän aloitus on 1.8.2023 tai sopimuksen mukaan. 

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Pasi Hieta, perusopetuksen apulaisrehtori 7-9, puh. 0294483773, pasi.hieta@oulu.fi

Työsuhdemuoto Vakituinen
Työsuhteen luonne Kokoaikainen
Työn toivottu alkamispvm 1.8.2023
Palkka TES
Paikkojen lukumäärä 1
Työllisyysaste 100%
Paikkakunta Oulu
Maakunta Pohjois-Pohjanmaa
Maa Suomi
Ilmoitusnumero 2023/173
Yhteys
  • Pasi Hieta, 0294483773
Julkaistu 14.03.2023
Haku päättyy 31.03.2023

Tilbage til Ledige stillinger