Palvelu- ja erillisyksiköt

Oulun yliopisto on monitieteinen, kansainvälisesti toimiva tiedeyliopisto. Tuotamme uutta tietoa ja ratkaisuja kestävämmän tulevaisuuden rakentamiseksi sekä koulutamme osaajia muuttuvaan maailmaan. Tarjoamme sinulle työympäristön, jossa sinuun luotetaan ja jossa voit hyödyntää osaamistasi, kehittää itseäsi ja tehdä työtä, jolla on merkitystä. Meitä yliopistolaisia on noin 17 000. Tervetuloa joukkoomme muuttamaan maailmaa! 

Haemme nyt Oulun yliopiston palvelu- ja erillisyksiköihin

Yliopistoharjoittelijoita

kevään tai kesän 2023 ajalle. 

Harjoittelu on tyypillisesti osa opintoja ja voi kerryttää mm. opintopisteitä. 

Palvelu- ja erillisyksiköissä ovat haettavana seuraavat harjoittelupaikat

 

Harjoittelupaikka 1: Kerttu Saalasti Instituutti

Tehtävän kuvaus: Kansainvälisen yksikön viestinnän ja kehittämisen harjoittelu. Tarjolla kiinnostava ja monipuolinen tehtävä, jossa kirjoitat ja editoit juttuja, teet audiovisuaalisia sisältöjä someen ja muille alustoille sekä erilaisia selvityksiä ja tausta-aineistojen koostamista.

Osaamisvaatimus: Audiovisuaalisen viestinnän tai journalistiikan korkeakouluopinnot tai muut soveltuvat korkeakouluopinnot ja vahva kokemus audiovisuaalisesta viestinnästä ja journalistiikasta, itsenäinen työote ja verkostotoiminnan taidot.

Kesto: 15.5.-13.8.2023 (tai sopimuksen mukaan)

Palkka: 1559,45 e/kk

Yhteyshenkilöt:

Minna Kilpeläinen, minna.kilpelainen@oulu.fi ja

Eija-Riitta Niinikoski, eija-riitta.niinikoski@oulu.fi

 

Harjoittelupaikka 2: Tutkimus- ja projektipalvelut

Tehtävän kuvaus: Tutkimus- ja projektipalvelut tarjoaa tutkijoille tukea tutkimusrahoituksen hakemisessa. Yliopistoharjoittelijan tehtävään kuuluu mm. yhteenvetojen tekeminen laajoista tietoaineistoista, raportointi sekä erilaiset koulutuksiin liittyvät tehtävät (mm. nettipohjaisten koulutusten järjestelyt ml. videoiden editointi).

Osaamisvaatimus: Tehtävä edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn, erittäin hyvää englannin kielen taitoa (erityisesti kirjallisesti), ja kykyä omaksua uusien tietojärjestelmien käyttö nopeasti. Kiinnostus tutkimukseen ja tutkimushallintoon sekä EU:n tiedepolitiikkaan katsotaan eduksi.

Kesto: 1.6.-31.8.2023

Palkka: 1559,45 e/kk

Yhteyshenkilö: Kirsi Ojutkangas, kirsi.ojutkangas@oulu.fi

 

Harjoittelupaikka 3: Innovaatiokeskus

Tehtävän kuvaus: Innovaatioviestinnän tehtävät. Viestinnän sisältösuunnittelu ja -toteutus: haastattelut, joiden pohjalta uutisten ja pidempien juttujen kirjoittaminen sekä blogitekstit, tapahtumamarkkinointi, sosiaalisen median vuosikello H2/2023, kuvankäsittely/graafinen suunnittelu eduksi, sisällöt tuotetaan suomeksi ja englanniksi. Hakemukseen toivomme liitteeksi tekstinäytteen (oma blogiteksti, harjoitustyö tms.).

Osaamisvaatimus: Soveltuvan alan korkeakouluopiskelija (esim. myynnin, markkinoinnin tai viestinnän), kokemusta vietinnästä esim. työkokemusten tai harrastusten kautta, osaamista kuvankäsittelystä tai graafisesta suunnittelusta.

Kesto: 1.5.-31.8.2023

Palkka: 1559,45 e/kk

Yhteyshenkilö: Maarit Jokela, maarit.jokela@oulu.fi

 

Harjoittelupaikka 4: Kampuspalvelut

Tehtävän kuvaus: Haemme harjoittelijaa turvallisuuden kehittämistehtäviin Oulun yliopistolle. Työtehtäviäsi ovat mm. turvallisuusohjeiden ja kolutusmateriaalien luominen ja kehittäminen sekä erilaiset turvallisuuden ja riskienhallinnan avustavat tehtävät yliopiston päivittäiseen toimintaan liittyen.

Osaamisvaatimus: Toivomme, että sinulla on takanasi vähintään vuosi opintoja soveltuvalla alalla ja/tai aiempia tutkintoja turvallisuuden alalta. Mahdollinen työkokemus turvallisuuden alalta katsotaan eduksi.  Odotamme sinulta aktiivista ja oma-aloitteista otetta työhön. Hyödyllisiä taitoja työtehtävässä ovat hyvät tietotekniset taidot, hyvät tiimityöskentely-, kommunikointi- ja kirjoitustaidot sekä suomeksi että englanniksi.

Kesto: 1.3.-31.5.2023

Palkka: 1559,45 e/kk

Yhteyshenkilöt:

Juha Waulu, juha.waulu@oulu.fi

Jukka-Pekka Matero, jukka-pekka.matero@oulu.fi

Hakemukset tulee jättää viimeistään 5.2.2023 rekrytointijärjestelmän kautta. Huomioithan ettemme käsittele sähköpostin kautta saapuneita hakemuksia. Harjoitteluissa sovelletaan TES:n mukaista koeaikaa.

Työsuhdemuoto Määräaikainen työsopimus
Työsuhteen luonne Kokoaikainen
Paikkojen lukumäärä 1
Työllisyysaste 100
Paikkakunta oulu
Maa Suomi
Ilmoitusnumero 2023/36
Julkaistu 18.01.2023
Haku päättyy 05.02.2023

Return to job vacancies