Palvelu- ja erillisyksiköt, ICT-palvelut

Oulun yliopisto on monitieteinen, kansainvälisesti toimiva tiedeyliopisto. Tuotamme uutta tietoa ja ratkaisuja kestävämmän tulevaisuuden rakentamiseksi sekä koulutamme osaajia muuttuvaan maailmaan. Tarjoamme sinulle työympäristön, jossa sinuun luotetaan ja jossa voit hyödyntää osaamistasi, kehittää itseäsi ja tehdä työtä, jolla on merkitystä. Meitä yliopistolaisia on noin 17 000. Tervetuloa joukkoomme muuttamaan maailmaa! 

Haemme nyt Oulun yliopiston ICT-palveluihin tietojärjestelmätiimiin

Tietojärjestelmäasiantuntijaa

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

ICT -palvelut on Oulun yliopiston palveluyksikkö, joka tuottaa ja kehittää IT-palveluita sekä yliopiston että ammattikorkeakoulun henkilökunnalle ja opiskelijoille.

Työtehtävät

Työtehtäviisi kuuluu Oulun yliopiston ja Oulun ammattikorkeakoulun

 • Datan mallintaminen
 • Datan lataukset tietokannan eri kerrosten välillä
 • Datan jalostaminen integraatioiden ja raportoinnin tarpeisiin
 • BI -raportoinnin suunnittelu ja toteuttaminen

Uusien teknologioiden ja palveluiden käyttöönotto on osa organisaatiomme jatkuvaa toimintaa, joka tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden uuden oppimiseen.

Työaikamme on vakaata ja säännöllistä. Tapaamme toimistolla tarpeen mukaan, ja intensiivisen arjen vastapainoksi ylläpidämme yhteishenkeä ja työssä jaksamista yhteisillä hengähdystauoilla. Meillä töitä ei tehdä yksin, vaan jaamme niin työt kuin vastuut yhdessä tiimin kesken ja sparraamme toisiamme yhteisten tavoitteiden saavuttamisessa. Viestimme ja jaamme ajatuksia päivittäin Slackin ja Teamsin kautta. Kunnioitamme tietysti myös häiriöttömän työskentelyn hetkiä. 

Mitä tarjoamme?

 • Tuen asiantuntevalta ja innostuneelta noin 20 hengen tiimiltä, jossa pääset kehittymään ja jakamaan asiantuntemustasi.
 • Liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietuja (ePassi) sekä joustavat monipaikka- ja etätyömahdollisuudet. Lue lisää muista työsuhde-eduistamme täältä
 • Työn ja vapaa-ajan tasapainoa: meillä lauantaita ei lasketa mukaan lomajaksoihin!
 • Ison organisaation tarjoamat kehitys- ja uramahdollisuudet.
 • Merkitksellisen työn! Lisätietoa työskentelystä Oulun yliopistossa

Mitä etsimme?

Olet työelämässä kokemusta kerryttänyt asiantuntija, ja arvostamme myös tutkinnon kautta saavutettua osaamista. Taustaltasi voit olla siis vaikka Data Engineer tai SQL:ää taitava Business Analyst.

Tärkeintä on, että sinulle on jo entuudestaan tuttua:

 • SQL:n taivuttaminen erilaisiin tarpeisiin
 • Tiedon käsitemallinnuksen hallinta

Lisäksi katsomme eduksi:

 • SQL Server -tietokantaympäristön käyttökokemuksen
 • Azure SQL -osaamisen
 • Tabular-kuutioiden toteutuksen hallitsemisen
 • Power BI Desktop -raportointivälineen osaamisen

Keskeistä työssäsi on ratkaisuhakuisuus ja kyvykkyys toimia muiden ihmisten kanssa. Työssäsi tarvitset myös sujuvaa suomen ja englannin kielen kirjallista sekä suullista tiatoa - vaikka työskentelemme suomeksi, on valtaosa dokumentaatiosta englanninkielistä. 

Tehtävän palkkaus

Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva 1.3.2023 alkaen (tai sopimuksen mukaan)

Tehtävä sijoittuu yliopiston palkkausjärjestelmän muun asiantuntija- ja tukihenkilöstön vaativuustasolle 10. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuvaa palkanosaa, joka on enintään 50% tehtäväkohtaisesta palkanosasta. Palkka vastaavissa tehtävissä on tyypillisesti 3800-4200 EUR/kk. Tehtävässä sovelletaan 6 kuukauden koeaikaa.

Kuinka hakea?

Jos kiinnostuit, lähetäthän hakemuksen rekrytointijärjestelmän kautta viimeistään 19.2.2023. Liitä mukaan hakemus ja CV.

Tehtävään parhaiten soveltuvat hakijat kutsutaan haastatteluun etäyhteydellä tai kasvokkain. Tulemme olemaan yhteydessä kaikkiin hakijoihin hakuprosessin aikana. 

Lisätietoja

Jäikö jokin arveluttamaan? Ota yhteytä tietojärjestelmäpäällikkö Mira Tiilikaiseen sähköpostitse osoitteeseen mira.tiilikainen@oulu.fi tai puhelimitse numeroon 029 448 3106

Työsuhdemuoto Vakituinen
Työsuhteen luonne Kokoaikainen
Työn toivottu alkamispvm 1.3.2023
Palkka 3800-4200
Paikkojen lukumäärä 1
Paikkakunta Oulu
Maakunta Pohjois-Pohjanmaa
Maa Suomi
Ilmoitusnumero 2023/72
Yhteys
 • Mira Tiilikainen, 0294483106
Julkaistu 01.02.2023
Haku päättyy 19.02.2023

Return to job vacancies