Lääketieteellinen tiedekunta

Oulun yliopisto on monitieteinen, kansainvälisesti toimiva tiedeyliopisto, jonka noin 3600 työntekijää tuottavat korkeatasoiseen tutkimukseen pohjautuvaa uutta tietoa ja antavat tutkimukseen perustuvaa opetusta kestävämmän, älykkäämmän ja inhimillisemmän maailman rakentamiseksi. Oulun yliopistoyhteisössä toimii kaikkiaan noin 17000 henkilöä. Pohjoisen tiedeyhteisömme toiminta on globaalisti vaikuttavaa ja luo edellytyksiä innovaatioiden syntymiselle.

Haemme Oulun yliopiston Lääketieteelliseen tiedekuntaan Koulutuksen kehittämis- ja palveluyksikköön

Teknistä projektipäällikköä 

valtakunnallisen ELSA-järjestelmän tekniseen hallintaan ja koordinointiin. Tehtävä on määräaikainen, osa-aikainen (50%) 31.12.2026 saakka.

Osana Sosiaali- ja terveysministeriön toimenpideohjelmaa lääketieteen ja hammaslääketieteen ammatillista jatkokoulutusta Suomessa tarjoavat tiedekunnat ovat valmistelleet valtakunnallisessa yhteistyössä erikoistuvien lääkäreiden ja hammaslääkäreiden opintojen seuranta- ja arviointijärjestelmän, ELSAn. Valtakunnallinen koordinaatiovastuu järjestelmän kehittämisestä on ollut Oulun yliopistolla.

Järjestelmää on konkreettisesti rakennettu syyskuusta 2020 lähtien digitaalisia palvelujärjestelmiä rakentavan yrityksen kanssa kaikkien viiden yliopiston ja kaikkien erikoisalojen käyttöön. Se on suunniteltu ensisijaisesti erikoistujan työkaluksi, jossa häntä kouluttavat erikoislääkärit voivat antaa osaamisesta arviointeja, palautetta ja suunnitella koulutuksen kattavaksi erikoistujan kanssa. Vastuuhenkilöt pystyvät toteuttamaan erikoistumiseen liittyvät toiminnot järjestelmässä ja suunnittelemaan koulutusta ja seuraamaan erikoistujien etenemistä. Opintohallinnon prosessit (koejakson hyväksyminen ja opiskeluoikeus, tk-koulutusjakson opintosuoritus, valmistuminen) toteutetaan ELSAn kautta.

Työtehtävät

Valtakunnallisen ELSA-projektipäällikön työtehtäviin kuuluu erikoislääkäri-/erikoishammaslääkärikoulutuksen seurantajärjestelmän teknisen jatkokehityksen suunnittelu ja kehittäminen STM:n toimenpideohjelman (2023–2027) mukaisesti. Tehtäviin kuuluu:

  • tietojärjestelmän asiantuntijuus
  • hankkeen jatkokehityksen tekninen projektinhallinta
  • seurantajärjestelmän jatkokehityksen aikataulutus ja priorisointi
  • koordinaatio ja yhteistyö toimittajan ja tilaajan sekä järjestelmän muiden toimijoiden välillä
  • teknisen sovelluskehityksen työn ohjaaminen ja valvonta
  • uusien toiminnallisuuksien testauksen ohjaaminen ja koordinointi
  • käyttäjäryhmien kontaktointi tarvittaessa liittyen tekniseen jatkokehitykseen ja testaamiseen
  • hankkeeseen liittyvien asioiden selvitystyö paikallisesti ja valtakunnallisesti
  • asiantuntijatehtävät hankkeen koordinaation tukena
  • seurantajärjestelmä käyttöönoton tukeminen ja implementointi paikallisesti yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa
  • sekä muut mahdolliset erikoislääkäri- ja erikoishammaslääkärikoulutuksen seurantajärjestelmän tekniseen kehitykseen liittyvät tehtävät.

Mitä tarjoamme?

Mitä etsimme?

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytetään suoritettua soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja työkokemusta vähintään 2 vuotta. Lisäksi hakijalta edellytetään projektinhallinnan osaamista ketterällä kehityksellä ja näyttöä menestyksekkäästä tietojärjestelmäprojektin hallinnasta.

Hakijalta toivotaan hyvää IT-alan perustuntemusta menetelmien, julkishallinnon hankintojen, - sopimuksien ja erilaisten IT-arkkitehtuurien osalta.

Hakijan ansioksi katsotaan koulutus ja sertifikaatit projektinhallinnasta ja ketterästä kehityksestä sekä kokemus tietojärjestelmäsuunnittelusta.

Koulutukseen liittyvää asiantuntemus katsotaan hyödyksi.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää suunnitelmallisuutta, kokonaisuuksien hallintaa, tulevaisuuteen suuntautuvaa kehittävää ja innovatiivista otetta sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, kuten myös suomen ja englannin kielen taitoa.

Tehtävän palkkaus

Tehtävä on osa-aikainen (50%) ja määräaikainen alkaen 15.2.2025 (tai sopimuksen mukaan) ja päättyen 31.12.2026.

Tehtävä sijoittuu yliopiston palkkausjärjestelmän muun asiantuntija- ja tukihenkilöstön vaativuustasolle 8 - 9. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuvaa palkanosaa, joka on enintään 50 % tehtäväkohtaisesta palkanosasta. Kokonaispalkka määräytyy  tasolle 3600-4000 eur/kk ja osa-aikaisen tehtävän ollessa kyseessä palkka on 50% tästä kokonaispalkasta. Tehtävässä sovelletaan 6 kuukauden koeaikaa.

Kuinka hakea?

Lähetäthän hakemuksen rekrytointijärjestelmän kautta viimeistään 31.1.2025. Liitä mukaan hakemuskirje ja CV.

Tehtävään parhaiten soveltuvat hakijat kutsutaan haastatteluun etäyhteydellä tai kasvokkain. Tulemme olemaan yhteydessä kaikkiin hakijoihin hakuprosessin aikana.

Lisätietoja

Professori Petri Kulmala, petri.kulmala@oulu.fi 

Työsuhdemuoto Määräaikainen työsopimus
Työsuhteen luonne Osa-aikainen
Työsuhteen toivottu aloitusajankohta 15.2.2025
Palkka 1800-2000 eur/kk (50% kokonaispalkasta 3600-4000 eur / kk)
Paikkojen lukumäärä 1
Työllisyysaste 50%
Paikkakunta Oulu
Maakunta Pohjois-Pohjanmaa
Maa Suomi
Ilmoitusnumero 2024/712
Yhteys
  • Petri Kulmala
Julkaistu 13.01.2025
Haku päättyy 31.01.2025
Kirjaudu sisään ja hae työpaikkaa

Jaa linkki

Takaisin avoimiin työpaikkoihin