Kasvatustieteiden ja psykologian tiedekunta, Aiko, Alueelliset Innovatiiviset Koulutusratkaisut

Oulun yliopisto on monitieteinen, kansainvälisesti toimiva tiedeyliopisto, jonka noin 3600 työntekijää tuottavat korkeatasoiseen tutkimukseen pohjautuvaa uutta tietoa ja antavat tutkimukseen perustuvaa opetusta kestävämmän, älykkäämmän ja inhimillisemmän maailman rakentamiseksi. Oulun yliopistoyhteisössä toimii kaikkiaan noin 17000 henkilöä. Pohjoisen tiedeyhteisömme toiminta on globaalisti vaikuttavaa ja luo edellytyksiä innovaatioiden syntymiselle.

Haemme nyt Oulun yliopiston Kasvatustieteiden ja psykologian tiedekuntaan, Alueelliset innovatiiviset koulutusratkaisut -yksikköön 

Yritysyhteistyön koordinaattoria Kajaaniin 

kolmeksi vuodeksi määräaikaiseen työsuhteeseen ESR-rahoitteiseen Älykäs Kainuu -hankkeeseen. Hankkeella tuetaan ICT-alan työelämälähtöistä osaamista ja työelämän kehittämistä Kainuu-Koillismaan työllisyysalueella sekä jatkuvaa oppimista ja joustavia koulutuspolkuja tiiviissä yhteistyössä yritysten ja oppilaitosten kanssa. Kajaanin kaupunki on hankkeen osarahoittaja. Työtehtävä sijoittuu Oulun yliopiston Alueelliset innovatiiviset koulutusratkaisut (AIKO) -yksikköön, joka toimii Oulussa sekä Kajaanissa Kajaanin yliopistokeskuksen yhteydessä.

Työtehtävät

Koordinaattorin työnkuva koostuu yrityskäynneistä ja yritysten osaamiskartoitusten laadinnasta ja monitieteisistä osaamisen kehittämisen ratkaisuista. Koordinaattori toimii tiiviissä yhteistyössä Oulun yliopiston tieto- ja sähkötekniikan tiedekunnan, Kajaanin yliopistokeskuksen mittaustekniikan yksikön sekä alueen muiden oppilaitosten kanssa. Työelämälähtöisen osaamisen kehittämiseen erikoistuneessa tiimissämme työtehtäväsi tulevat tarkentumaan kokemuksesi ja osaamisesi mukaan. Koordinaattorin apuna hankkeessa toimivat projektipäällikkö ja projektiasiantuntija.

Tehtävään kuuluu:

  • Yritysten kontaktointi, vierailut ja yritysyhteistyön koordinointi
  • Yhteistyö Kainuu-Koillismaan työllisyysalueen ja kuntien elinkeinotoimesta vastaavien kanssa
  • ICT-alan osaamisen vahvistaminen yrityksissä ja jatkuvan oppimisen edistäminen
  • Koulutusmoduulien suunnittelu ja toteutus ICT-alalle
  • Verkostoyhteistyö tiedekuntien, oppilaitosten, kouluttajien ja asiakkaiden kanssa

Mitä tarjoamme? 

Mitä etsimme? 

Tehtävä edellyttää soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai työssä hankittua vastaavaa osaamista, hyvää palveluasennetta ja erinomaisia yhteistyötaitoja, kokonaisymmärrystä yritysten toiminnasta, eri asiakasryhmien tuntemusta sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää luonnontieteen ja tekniikan alojen tuntemusta, itsenäistä työskentelyotetta sekä vahvoja viestintä- ja vuorovaikutustaitoja. Suositeltava työkokemus vastaavanlaisista asiantuntijatehtävistä on vähintään 5 vuotta. Tehtävä edellyttää henkilöautoajokorttia.

Eduksi katsomme käytännön työssä hankitut yritysverkostot, alueen oppilaitosten ja yrityselämän tuntemuksen, yritysten osaamisen kehittämiseen liittyvän työkokemuksen sekä EU-hankeosaamisen.

Palkkaus

Tehtävä on määräaikainen 3 vuodelle alkaen 1.10.2024 tai sopimuksen mukaan.

Tehtävä sijoittuu yliopiston palkkausjärjestelmän muun asiantuntija- ja tukihenkilöstön vaativuustasolle 10. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuvaa palkanosaa, joka on enintään 50 % tehtäväkohtaisesta palkanosasta. Palkka vastaavissa tehtävissä on tyypillisesti 4000–4400 EUR/kk. Tehtävässä sovelletaan 6 kuukauden koeaikaa.  

Kuinka hakea?

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmän kautta viimeistään 4.8.2024. Liitä mukaan:

Liitä hakemukseesi mukaan

  1. Hakemuskirje
  2. Kuvaus työkokemuksestasi ja motivaatiostasi
  3. CV

Kutsumme tehtävään parhaiten soveltuvat hakijat haastatteluun kasvokkain Kajaaniin. Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin hakuprosessin aikana.

 

Lisätietoja  

Lisätietoja tehtävästä antavat puhelimitse

Yksikönjohtaja Eva Maria Raudasoja puh. 040 508 3366 (1.–2.8.2024)

Projektipäällikkö Hanna Huotari puh. 050 473 0422 (29.–31.7.2024) 

Projektipäällikkö Tellervo Kivistö puh. 050 308 1163 (8.–17.7.2024)

 

Huomioithan että kesälomien vuoksi vastauksissa saattaa ilmetä viivettä.

Työsuhdemuoto Määräaikainen työsopimus
Työsopimus päättyy 2027-09-30
Työsuhteen luonne Kokoaikainen
Työsuhteen toivottu aloitusajankohta 1.10.2024
Paikkojen lukumäärä 1
Työllisyysaste 100%
Paikkakunta Kajaani
Maakunta Kainuu
Maa Suomi
Ilmoitusnumero 2024/320
Yhteys
  • Eva Maria Raudasoja, 0405083366
Julkaistu 27.06.2024
Haku päättyy 04.08.2024
Kirjaudu sisään ja hae työpaikkaa

Jaa linkki

Takaisin avoimiin työpaikkoihin