Palvelu- ja erillisyksiköt, Strategian ja tiedepolitiikan yksikkö

Oulun yliopisto on monitieteinen, kansainvälisesti toimiva tiedeyliopisto. Tuotamme uutta tietoa ja ratkaisuja kestävämmän tulevaisuuden rakentamiseksi sekä koulutamme osaajia muuttuvaan maailmaan. Tarjoamme sinulle työympäristön, jossa sinuun luotetaan ja jossa voit hyödyntää osaamistasi, kehittää itseäsi ja tehdä työtä, jolla on merkitystä. Meitä yliopistolaisia on noin 17 000. Tervetuloa joukkoomme muuttamaan maailmaa!

Osana Oulun yliopiston Talent Boost -toimenpiteitä, olemme avanneet Offer Holder Hub -virtuaaliyhteisön, joka on avoinna aikavälillä maaliskuu-kesäkuu 2023. Tavoitteenamme on saada kv-tutkinto-ohjelmiin hyväksytyt opiskelijat valitsemaan juuri Oulun yliopisto. Yhdessä Oulun yliopiston kuuden tiedekunnan, kv-tutkinto-ohjelmien ja lukuisten kv-opiskelijoiden kanssa järjestämme virtuaalialustallamme livevideolähetyksiä ja tuotamme inspiroivaa videomateriaalia sekä 16:9 formaatissa että myös pystyversiona somessa jaettavaksi.

 

Etsimme nyt innostunutta, osaavaa, tehokasta sekä kieli- ja tiimityötaitoista

Viestintäharjoittelijaa

80% osa-aikaiseen työsuhteeseen Strategian ja tiedepolitiikan yksikköön, Talent Boost -tiimiin aikavälille 24.4.-21.6.2023.

Työtehtävät

Viestintäharjoittelijana tehtäviisi kuuluu videotuotantojen suunnittelu, kuvaaminen, editoiminen, tekstitys ja julkaiseminen sekä käytännön tuen antaminen ennen livelähetyksiä ja niiden aikana. Onnistuneissa pienimuotoisissa livelähetyksissä ja videotuotannoissa haluamme varmistaa hyvän kuvan- ja äänenlaadun sekä valaistuksen. Editointia tehdään myös aiemmin kuvatuille materiaaleille.

Mitä etsimme?

Edellytämme sinulta aiempaa kokemusta onnistuneista videoproduktioista sekä sujuvaa kuvauskaluston ja ohjelmistojen hallintaa. Kuvaukset tapahtuvat pääosin Linnanmaan ja Kontinkankaan kampuksilla ja niiden lähistöllä, osin myös ulkona. Oman auton käytöstä kuvaustehtävissä maksetaan kilometrikorvaus. Hyvä englannin kielen taito on tässä harjoittelujaksossa erityisen tärkeä, sillä videot tekstitetään englanniksi.

Harjoittelun tulee olla osa opintoja, joten edellytämme, että tehtävään valittu opiskelija voi sisällyttää harjoittelujakson opintoihinsa.

Harjoittelun ajalta (24.4.-21.6.2023) maksetaan kuukausipalkka 80%*1559,45 €/kk.

Kuinka haet?

Pyydämme kiinnostuneita opiskelijoita jättämään vapaamuotoisen hakemuksen (max. 1 A4), CV:n (max. 1 A4), referenssejä aiemmista videotuotannoista sekä opintosuoritusotteen rekrytointijärjestelmäämme viimeistään 4.4.2023 klo 23.59. Haastattelut toteutetaan 6.4. klo 9-12, osin englanniksi.

Lisätietoja tehtävästä saa Talent Boostin projektipäälliköltä Hanna Saarelalta p. 040-8681107.

Työsuhdemuoto Määräaikainen lyhyempi kuin 3 kuukautta
Työsuhteen luonne Osa-aikainen
Työn toivottu alkamispvm 24.4.2023
Palkka 80%*1559,45 €/kk
Paikkojen lukumäärä 1
Työllisyysaste 80%
Paikkakunta Oulu
Maakunta Pohjois-Pohjanmaa
Maa Suomi
Ilmoitusnumero
Yhteys
  • Hanna Saarela, +358408681107
Julkaistu 22.03.2023
Haku päättyy 04.04.2023

Takaisin avoimiin työpaikkoihin